Fysiotherapie Soestdijk
Koninginnelaan 37A
3762 DA Soest
035 - 601 38 14

Samenwerking Fysiotherapie Soestdijk en PijnMC

Vanaf 1 juli 2023 starten Fysiotherapie Soestdijk en Pijn Medisch Centrum (PijnMC) onder één dak een inspirerende samenwerking voor 1.5 lijns-zorg.

Vanuit onze visie Grip op Pijn, bieden wij patiënten met neuropathische pijn, hoofdpijn en pijnklachten van het bewegingsapparaat een optimale behandeling en begeleiding. Door onze intensieve samenwerking en gebundelde expertise kunnen wij efficiëntere en kosteneffectieve zorg bieden voor mensen met pijnklachten. Via ZorgDomein zijn wij te bereiken.

Het team van Fysiotherapie Soestdijk verzorgt de aanvulling die zo belangrijk is bij de pijn behandeling. U weer op weg helpen met de juiste begeleiding in bewegen of trainen. Door de nauwe samenwerking tussen PijnMC en Fysiotherapie Soestdijk wordt de expertise en de juiste zorg op maat gewaarborgd.

Wilt u contact met PijnMC klik dan HIER

Het afpraakformulier wordt geladen...

Een afspraak maken met een van onze therapeuten

Om een afspraak te maken met een van onze therapeuten laat u hiernaast uw gegevens achter. Wij nemen dan op korte termijn, tijdens kantooruren contact met u op.

Mocht u de komende dagen op bepaalde momenten niet goed bereikbaar zijn, vermeld dat dan bij de opmerkingen. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

  • Voer uw nummer in zonder streepjes