Fysiotherapie Soestdijk
Koninginnelaan 37A
3762 DA Soest
035 - 601 38 14

Haptotherapie Vonk

Even voorstellen                                                             

Hallo, Ik ben Marianne en werk als haptotherapeut voor Vonk Haptonomie. Voorheen op praktijk Hoog Soestdijk en nu op deze mooie locatie bij Fysiotherapie Soestdijk.

Mensen komen vaak bij mij als ze last hebben van lichamelijke klachten die medisch gezien niet goed kunnen worden verklaard.

Hoe je met ‘het leven’ omgaat heeft invloed op hoe je je (lichamelijk) voelt. Dit kan gaan om grote gebeurtenissen, zoals een verhuizing of overlijden. Maar juist ook om kleine dagdagelijkse zaken, zoals ochtendstress, werk/privé balans en ga je nu wel of niet naar die verjaardag waar je geen zin in hebt?

 

 

Haptotherapie laat je ‘aan den lijve’ ervaren hoe jij omgaat en hoe je (lichaam) reageert op zulke gebeurtenissen.

Spreekwoordelijke zinnen laten wat mij betreft mooi de interactie zien tussen gevoelens zich en lichamelijke gewaarwordingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een knoop in je maag
  • Een brok in je keel
  • Vlinders in je buik
  • Ik sta te trillen op mijn benen
  • Ik blokkeer helemaal

Bewustwording hoe dit bij jou werkt kan je helpen om betere en gezondere keuzes te maken. Om zo weer beter in je vel te komen. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Hartelijke groet,

Marianne van Aken

Het afpraakformulier wordt geladen...

Een afspraak maken met een van onze therapeuten

Om een afspraak te maken met een van onze therapeuten laat u hiernaast uw gegevens achter. Wij nemen dan op korte termijn, tijdens kantooruren contact met u op.

Mocht u de komende dagen op bepaalde momenten niet goed bereikbaar zijn, vermeld dat dan bij de opmerkingen. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

  • Voer uw nummer in zonder streepjes