Fysiotherapie Soestdijk
Koninginnelaan 37A
3762 DA Soest
035 - 601 38 14

Fysiotherapie Soestdijk - sinds 1976

Fysiotherapie Soestdijk is opgericht in 1976 en bestaat dus al ruim 40 jaar. We zijn begonnen als duopraktijk aan de Regentesselaan in Soestdijk en daarna snel uitgegroeid naar een praktijk met 7 fysiotherapeuten. Vandaar dat we in 1991 zijn verhuisd naar een grotere locatie: de voormalige Mariaschool op de hoek van de Koninginnelaan en de Nieuwstraat in Soestdijk. De nieuwe locatie heeft meer behandelruimtes én 2 ruime oefen- en trainingsruimtes, plus 2 kleedkamers met douche.

Naast onze ‘hoofdvestiging’ hebben we een dependance in het Borgplein Soest. Zo kunnen we u steeds beter dicht bij huis verder helpen.

Ons doel is nog altijd hetzelfde: u snel weer verder helpen. We starten de behandeling met een inventarisatie van de klacht(en). Daarna stellen we een persoonlijk behandelplan op dat aansluit bij uw klacht, wensen en leefstijl en gaan we samen aan de slag.

Als onze ruime ervaring ons één ding heeft geleerd, is het dat ons vak voortdurend in beweging is. Moderne behandeltechnieken en nieuwe specialisaties zien we dan ook als kans om u beter en sneller te kunnen helpen en nemen we dus graag op in onze praktijk. Door nieuwe specialisaties toe te voegen, is ons team inmiddels gegroeid naar meer dan 15 collega’s. We hebben vrijwel iedere specialisatie op het gebied van fysiotherapie in huis.

Het afpraakformulier wordt geladen...

Een afspraak maken met een van onze therapeuten

Om een afspraak te maken met een van onze therapeuten laat u hiernaast uw gegevens achter. Wij nemen dan op korte termijn, tijdens kantooruren contact met u op.

Mocht u de komende dagen op bepaalde momenten niet goed bereikbaar zijn, vermeld dat dan bij de opmerkingen. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

  • Voer uw nummer in zonder streepjes