Fysiotherapie Soestdijk
Koninginnelaan 37A
3762 DA Soest
035 - 601 38 14

Fysiotherapie Soestdijk

Fysiotherapie Soestdijk is een praktijk met een duidelijk doel: u weer verder helpen.

Onze Missie: Samen in Beweging
Onze Visie: De meeste vooruitstrevende praktijk voor een gezond en vitaal leven

Met 13 fysiotherapeuten, ondersteund door 4 administratief medewerkers, hebben wij alle specialisaties op het gebied van de fysiotherapie in huis. Deze specialisaties kunnen we bovendien snel en makkelijk combineren.

Wij kijken verder dan alleen lichamelijke klachten, soms is een

 

aanpassing van leefstijl of het aanpassen of gebruiken van eenvoudige hulpmiddelen namelijk ook een flinke stap voorwaarts.

In onze optimaal uitgeruste praktijk vindt u 8 behandelruimtes, 2 grote oefenzalen en 2 kleedkamers met douche. Daarnaast hebben wij een dependance in het Zorgplein Soest. We zijn dus altijd dicht bij u in de buurt.

Wij gaan voor kwaliteit en laten onze behandelmethoden regelmatig toetsen. En met goed gevolg, want we hebben onder andere het KIWA keurmerk van HKZ, het predicaat Pluspraktijk van Achmea en Topzorgpraktijk van Menzis behaald.

Het afpraakformulier wordt geladen...

Een afspraak maken met een van onze therapeuten

Om een afspraak te maken met een van onze therapeuten laat u hiernaast uw gegevens achter. Wij nemen dan op korte termijn, tijdens kantooruren contact met u op.

Mocht u de komende dagen op bepaalde momenten niet goed bereikbaar zijn, vermeld dat dan bij de opmerkingen. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

  • Voer uw nummer in zonder streepjes