Fysiotherapie Soestdijk
Koninginnelaan 37A
3762 DA Soest
035 - 601 38 14

Corona maatregelen

Kom naar de praktijk als u geen klachten heeft zoals verkoudheid, keelpijn, koorts of verlies van reuk of smaak. Heeft u een huisgenoot met koorts blijf dan ook thuis en neem contact op met de praktijk. We kunnen dan, als u dat wenst, middels videobellen contact met u opnemen.

Als u naar de praktijk komt neem dan een handdoek/badlaken mee. Wij maken de behandelkamer en trainingszaal na iedere behandeling schoon maar het is prettig als u zelf uw eigen handdoek meeneemt.

Kom naar de praktijk op het tijdstip van uw behandeling. Zo voorkomen we dat er veel mensen in de wachtruimte aanwezig zijn.

Desinfecteren bij binnenkomst uw handen alstublieft bij de statafels waar het desinfecteermiddel op staat.

Voor u en onze gezondheid dragen wij mondkapjes en vragen u om dit ook te doen in onze praktijk

In de praktijk houden we ons aan de 1,5 meter afspraken.

Het is toegestaan om zonder begeleiding in de trainingszaal zelfstandig te trainen mits er niet meer dan 4 personen in de ruimte aanwezig zijn.

Ook mensen die de COVID-19 ziekte hebben doorgemaakt kunnen rekenen op onze fysiotherapeutische zorg. Dit doen we uiteraard met goede voorzorgsmaatregelen en bij U thuis. We zijn aangesloten bij het REACHnetwerk dat ondersteuning biedt bij de behandeling van COVID-19 patiënten na de ziekenhuis fase.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!
Voor oefeningen en korte trainingsvideo’s klik hier.

Het afpraakformulier wordt geladen...

Een afspraak maken met een van onze therapeuten

Om een afspraak te maken met een van onze therapeuten laat u hiernaast uw gegevens achter. Wij nemen dan op korte termijn, tijdens kantooruren contact met u op.

Mocht u de komende dagen op bepaalde momenten niet goed bereikbaar zijn, vermeld dat dan bij de opmerkingen. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

  • Voer uw nummer in zonder streepjes